Ontwikkeling

Bij Pameijer geloven we dat we het beste uit onze mensen halen in een werkomgeving waar ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel, vanzelfsprekend is. Daarom bieden we je uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. En daar hoef je niet altijd de studieboeken voor in te duiken. Zo krijg je als werknemer toegang tot onze online leeromgeving waar je onbeperkt en wanneer het jou uitkomt trainingen kunt doen.

Ontwikkeling op teamniveau

Binnen Pameijer hebben we een centraal budget voor verplichte opleidingen, cursussen en trainingen. Daarnaast beschikt elk team over een eigen budget. Samen met je teamgenoten inventariseer je wat er nodig is in het team, wie behoefte heeft aan scholing en wat daarbij de bestedingsruimte is.

Zelforganiserende teams

Bij Pameijer werken we in zelforganiserende teams. Door deze manier van werken kun je je ontwikkelen op het gebied van samenwerken, zelfstandig werken, initiatief nemen en je verantwoordelijk opstellen. Maar je kunt ook  in specifieke taken leren zoals roosters maken, selectiegesprekken voeren en het regelen van financiële zaken.

“We werken hier in zelforganiserende teams. We bepalen zelf wie welke opleiding volgt/wat de roostervrije dagen zijn/etc. Dat vind ik uniek.”